TORA Equipment: bedrijf in machineverhuur en verkoop van machines


De geschiedenis van TORA Equipment

TORA Equipment is de regionale tak van AVANT Machinery. Naast de regionale verkoop van machines en toebehoren is ons bedrijf actief in machineverhuur en service van alle merken.

TOm RAepers is als derde generatie van de familie Raepers opgegroeid in het de wereld van grond- en goederentransport. In 2000 startte hij zijn eigen bedrijf op: TORATrack.

In 2000 is de samenwerking gestart met het Finse AVANT, de groei van beide bedrijven verliep synchroon en leidde uiteindelijk tot de oprichting van AVANT Machinery, het bedrijf dat in de eerste plaats fungeert als invoerder van de AVANT knikladers & toebehoren in België en Nederland.

Omdat klantgerichtheid bij ons centraal staat, hebben we een nieuw, gespecialiseerd team opgestart naast AVANT Machinery onder de noemer TORA Equipment.

- Tom Raepers

Wat doen wij?


Verkoop regionaal

Als de regionale tak van AVANT Machinery staan wij in voor de regionale verkoop van machines en toebehoren van gerenommeerde merken zoals AVANT, Leguan, Wacker Neuson, en Engcon.

Verkoop Benelux (invoerder)

Als invoerder zijn wij verantwoordelijk voor de Belgische verkoop van Dinolift, Heitmann borstels, Foresteel, TORA Attachments, …

Verhuur

Professionele verhuur van machines zoals: AVANT knikladers en toebehoren, graafmachines en toebehoren, tractoren, walsen, wielladers, trilplaten, hakselaars, verreikers, schaarliften, hoogwerkers, rijplaten, aanhangwagens, …

Service

TORA Equipment biedt onderhoud en service op alle merken in de machine wereld, in onze werkplaats of ter plaatse. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor opleidingen op maat van uw noden.

Wie zijn wij?

TORA Equipment – experts in smart solutions

Als bedrijf in machineverhuur en verkoop van machines en toebehoren leggen wij de nadruk op Service mèt de grote S. Zo willen we u de best-mogelijke klantentevredenheid garanderen:

  • Continu opgeleide techniekers, uitgerust met state-of-the-art gereedschappen,
  • Een moderne werkplaats, voorzien van de laatste nieuwe snufjes op ieder technisch vakgebied,
  • Géén praatjesmakers maar getrainde vertegenwoordigers die oplossingen zoeken voor ieder probleem met een hart voor de klant!
  • Een verhuurdienst met steeds jonge machines in toptoestand!
  • De back-up van de grootste fabrikant van Europa op het gebied van grondverzetmachines!

De equipe van TORA Equipment heeft zodoende alle troeven in handen om een belangrijke bijdrage te leveren binnen uw onderneming!